Switch Infiniband 40Gbps, 8 QSFP, Fara Management Mellanox IS5022 Mellanox - 1
  • Switch Infiniband 40Gbps, 8 QSFP, Fara Management Mellanox IS5022 Mellanox - 1

Switch Infiniband 40Gbps, 8 QSFP, Fara Management Mellanox IS5022

1.725,50 lei
IS5022
Reconditionat
1 Obiect
Cantitate
in Stoc

  Poti ridica produsele din depozitul nostru.

Produsele trebuie achitate online inainte de ridicare.

 

Plata securtizata cu Cardul Online. OP sau Ramburs.

 

Livrare Rapida. Standard 20 Lei. Express 25 Lei

 

Retur Usor. Returnezi produsele si iti returnam banii.

IS5022 8-port Non-blocking Remotely-managed 40Gb/s InfiniBand Switch System The IS5022 remotely-managed switch system provides the highest-performing fabric solution in a 1U half-width form factor by delivering 640Gb/s of non-blocking bandwidth with 100ns port-to-port latency. Built with Mellanox’s 4th generation InfiniScale® IV InfiniBand switch device, the IS5022 provides up to 40Gb/s full bidirectional bandwidth per port. The IS5022 is an ideal choice for smaller departmental or back-end clustering uses with high-performance needs, such as storage, data base and GPGPU clusters. The IS5022 is designed to carry converged LAN and SAN traffic with the combination of assured bandwidth and granular Quality of Service (QoS).

IS5022

Specificatii

Alte detalii
kit prindere in rack 19" inclus
Garantie
Garantie 1 An
Viteza Transfer
40 Gbps
Tip Switch
Mng. Layer 3
Numar Porturi
8
PoE
Nu
SFP
Da

Ce primesti in cutie cand cumperi de la noi

Servere Refurbished

Serverul este selectat din depozit si adus in zona de asamblare impreuna cu restul componentelor necesare in configuratia comandata.

11.jpg

Aici serverul este verificat si curatat profesional. Urmeaza montarea cu atentie a componentelor si pornirea sistemului. Se instaleaza absolut toate componentele din configuratie. Procesoarele sunt instalate cu atentie in socket-uri si acoperite cu pasta termica termica Arctic MX-2

6.JPG

Memoriile sunt instalate tinand cont de modul corect de populare al canalelor de memorie recomandat de producatorul serverului.

7.JPG

Se monteaza hard disk-urile si ssd-urile in caddy pentru a fi montate in bay-uri. Se monteaza eventualele placi de extensie PCI sau LOM-uri.

6-1.JPG

7.JPG

Se porneste serverul, se reseteaza BIOS-ul si sistemul de management al serverului. Se urmareste realizarea unui POST fara erori sau alerte. Dupa POST, se trece la realizarea update-ului de firmware pe intreaga platforma, folosing cele mai recente  biblioteci de firmware puse la dispozitie de producatori.

Dupa ce s-a relizat actualizarea de firmware se face test complet al configuratiei folosind sofurile integrate in server, pentru a asigura o buna functionalitate a intregului ansamblu.

10.png

6.JPG

Daca toate testele se realizeaza fara erori se trece la ambalarea sistemului. Pentru impachetare folosim cutii de carton realizate special pentru servere a.i sa fie cat mai apropiate de cutiile originale. Serverele sunt protejate in cutie folosing confectii din spuma de polipropilena si alte elemete pentru umplerea golurilor. In felul acesta ne asiguram ca sistemul ajunge la tine in cele mai bune conditii. 

ArrayArray

16 alte produse din aceeasi categorie: