Raid Controller Dell Perc H730 Mini Mono 1 Gb Cache 12GB/S SAS 6GB/S SATA - Dell KMCCD - 1 - Raid Controller - 784,45 lei
  • Raid Controller Dell Perc H730 Mini Mono 1 Gb Cache 12GB/S SAS 6GB/S SATA - Dell KMCCD - 1 - Raid Controller - 784,45 lei

Raid Controller Dell Perc H730 Mini Mono 1 Gb Cache 12GB/S SAS 6GB/S SATA - Dell KMCCD

Raid Controller Dell Perc H730 Mini Mono 1 Gb Cache 12GB/S SAS 6GB/S SATA - Dell KMCCD

980,56 lei
ITSKMCCD
Reconditionat
3 Produse
Cantitate
In Stoc

 

Plata securtizata cu Cardul Online. OP sau Ramburs.

 

Livrare Rapida. Standard 20 Lei. Express 25 Lei

 

Retur Usor. Returnezi produsele si iti returnam banii.

Raid Controller Dell Perc H730 Mini Mono 1 Gb Cache 12GB/S SAS 6GB/S SATA - Dell KMCCD

ITSKMCCD

Specificatii

Garantie
Garantie 1 An
Cache
1 GB

Ce primesti in cutie cand cumperi de la noi

Servere Refurbished

Serverul este selectat din depozit si adus in zona de asamblare impreuna cu restul componentelor necesare in configuratia comandata.

11.jpg

Aici serverul este verificat si curatat profesional. Urmeaza montarea cu atentie a componentelor si pornirea sistemului. Se instaleaza absolut toate componentele din configuratie. Procesoarele sunt instalate cu atentie in socket-uri si acoperite cu pasta termica termica Arctic MX-2

6.JPG

Memoriile sunt instalate tinand cont de modul corect de populare al canalelor de memorie recomandat de producatorul serverului.

7.JPG

Se monteaza hard disk-urile si ssd-urile in caddy pentru a fi montate in bay-uri. Se monteaza eventualele placi de extensie PCI sau LOM-uri.

6-1.JPG

7.JPG

Se porneste serverul, se reseteaza BIOS-ul si sistemul de management al serverului. Se urmareste realizarea unui POST fara erori sau alerte. Dupa POST, se trece la realizarea update-ului de firmware pe intreaga platforma, folosing cele mai recente  biblioteci de firmware puse la dispozitie de producatori.

Dupa ce s-a relizat actualizarea de firmware se face test complet al configuratiei folosind sofurile integrate in server, pentru a asigura o buna functionalitate a intregului ansamblu.

10.png

6.JPG

Daca toate testele se realizeaza fara erori se trece la ambalarea sistemului. Pentru impachetare folosim cutii de carton realizate special pentru servere a.i sa fie cat mai apropiate de cutiile originale. Serverele sunt protejate in cutie folosing confectii din spuma de polipropilena si alte elemete pentru umplerea golurilor. In felul acesta ne asiguram ca sistemul ajunge la tine in cele mai bune conditii. 

Raid Controller Dell Perc H730 Mini Mono 1 Gb Cache 12GB/S SAS 6GB/S SATA - Dell KMCCD - 0 Recenzii

Din pacate nu sunt recenzii pentru acest produs.

Be the first to add a review!

ArrayArray

16 alte produse din aceeasi categorie: