Dell iDRAC 7 Remote Access Card R320 R420 R520 T320 T420 - 081RK6 Dell - 1
 • Dell iDRAC 7 Remote Access Card R320 R420 R520 T320 T420 - 081RK6 Dell - 1

Dell iDRAC 7 Remote Access Card R320 R420 R520 T320 T420 - 081RK6

327,25 lei
081RK6
Reconditionat
2 Produse
Cantitate
In Stoc

  Poti ridica produsele din depozitul nostru.

Produsele trebuie achitate online inainte de ridicare.

 

Plata securtizata cu Cardul Online. OP sau Ramburs.

 

Livrare Rapida. Standard 20 Lei. Express 25 Lei

 

Retur Usor. Returnezi produsele si iti returnam banii.

Descriere:

Controllerul integrat Dell Remote Access 7 este compatibil, dar fără a se limita la, următoarele servere: PowerEdge R320 R420 R520 T320 T420. Este necesară o licență suplimentară pentru activarea funtionalitatilor iDRAC Enterprise.

DRAC7 Port Card vă permite să gestionați serverul ca și cum ați fi acolo
 

Integrated Dell™ Remote Access Controller 7 (iDRAC7) cu tehnologia Lifecycle Controller permite administratorilor să monitorizeze, să gestioneze, să actualizeze, să depaneze și să remedieze problemele serverelor Dell din orice locație, indiferent de prezența sau starea sistemului de operare sau a hipervizorului.

 • Caracteristicile principale iDrac7 Enterprise:
 • Consolă virtuală și media cu colaborare
 • NIC dedicat 1 Gbps
 • PK și autentificarea cu doi factori
 • Inlocuire piesa
 • Syslog la distanță
 • Redare video
 • Captură de pornire
 • Limitarea puterii și monitorizarea consumului platformei
 • Suport pentru Media Card vFlash de 8 GB și 16 GB
 • Partiții flash virtuale
 • Toate caracteristicile iDRAC Express și Basic Management
081RK6

Specificatii

Model
DELL N948K IDRAC 6 Ent
Garantie
Garantie 1 An

Ce primesti in cutie cand cumperi de la noi

Servere Refurbished

Serverul este selectat din depozit si adus in zona de asamblare impreuna cu restul componentelor necesare in configuratia comandata.

11.jpg

Aici serverul este verificat si curatat profesional. Urmeaza montarea cu atentie a componentelor si pornirea sistemului. Se instaleaza absolut toate componentele din configuratie. Procesoarele sunt instalate cu atentie in socket-uri si acoperite cu pasta termica termica Arctic MX-2

6.JPG

Memoriile sunt instalate tinand cont de modul corect de populare al canalelor de memorie recomandat de producatorul serverului.

7.JPG

Se monteaza hard disk-urile si ssd-urile in caddy pentru a fi montate in bay-uri. Se monteaza eventualele placi de extensie PCI sau LOM-uri.

6-1.JPG

7.JPG

Se porneste serverul, se reseteaza BIOS-ul si sistemul de management al serverului. Se urmareste realizarea unui POST fara erori sau alerte. Dupa POST, se trece la realizarea update-ului de firmware pe intreaga platforma, folosing cele mai recente  biblioteci de firmware puse la dispozitie de producatori.

Dupa ce s-a relizat actualizarea de firmware se face test complet al configuratiei folosind sofurile integrate in server, pentru a asigura o buna functionalitate a intregului ansamblu.

10.png

6.JPG

Daca toate testele se realizeaza fara erori se trece la ambalarea sistemului. Pentru impachetare folosim cutii de carton realizate special pentru servere a.i sa fie cat mai apropiate de cutiile originale. Serverele sunt protejate in cutie folosing confectii din spuma de polipropilena si alte elemete pentru umplerea golurilor. In felul acesta ne asiguram ca sistemul ajunge la tine in cele mai bune conditii. 

ArrayArray

2 alte produse din aceeasi categorie: