Heatsink / Radiator Supermicro 1U Passive CPU Heat Sink Socket LGA2011 Square ILM - SNK-P0047PW Supermicro - 1
  • Heatsink / Radiator Supermicro 1U Passive CPU Heat Sink Socket LGA2011 Square ILM - SNK-P0047PW Supermicro - 1

Heatsink / Radiator Supermicro 1U Passive CPU Heat Sink Socket LGA2011 Square ILM - SNK-P0047PW

214,20 lei
ITSP0047PW
Reconditionat
2 Produse
Cantitate
In Stoc

  Poti ridica produsele din depozitul nostru.

Produsele trebuie achitate online inainte de ridicare.

 

Plata securtizata cu Cardul Online. OP sau Ramburs.

 

Livrare Rapida. Standard 20 Lei. Express 25 Lei

 

Retur Usor. Returnezi produsele si iti returnam banii.

This CPU heat sink is designed for Supermicro X9 and X10 generations 1U and 2U Twin Square (8-DIMM per node) servers equipped with Intel Xeon E5-2600 series processors. The heat sink has been fully tested and validated by Supermicro to ensure the best quality and cooling performance.

Supported CPU SKU Intel® Xeon® Processor E5-2600, E5-2600 v2, E5-2600 v3, and E5-2600 v4 Series
Supported CPU Socket FCLGA2011 (Square ILM)
Supported CPU TDP Up to 145 Watts

ITSP0047PW

Specificatii

Garantie
Garantie 1 An

Ce primesti in cutie cand cumperi de la noi

Servere Refurbished

Serverul este selectat din depozit si adus in zona de asamblare impreuna cu restul componentelor necesare in configuratia comandata.

11.jpg

Aici serverul este verificat si curatat profesional. Urmeaza montarea cu atentie a componentelor si pornirea sistemului. Se instaleaza absolut toate componentele din configuratie. Procesoarele sunt instalate cu atentie in socket-uri si acoperite cu pasta termica termica Arctic MX-2

6.JPG

Memoriile sunt instalate tinand cont de modul corect de populare al canalelor de memorie recomandat de producatorul serverului.

7.JPG

Se monteaza hard disk-urile si ssd-urile in caddy pentru a fi montate in bay-uri. Se monteaza eventualele placi de extensie PCI sau LOM-uri.

6-1.JPG

7.JPG

Se porneste serverul, se reseteaza BIOS-ul si sistemul de management al serverului. Se urmareste realizarea unui POST fara erori sau alerte. Dupa POST, se trece la realizarea update-ului de firmware pe intreaga platforma, folosing cele mai recente  biblioteci de firmware puse la dispozitie de producatori.

Dupa ce s-a relizat actualizarea de firmware se face test complet al configuratiei folosind sofurile integrate in server, pentru a asigura o buna functionalitate a intregului ansamblu.

10.png

6.JPG

Daca toate testele se realizeaza fara erori se trece la ambalarea sistemului. Pentru impachetare folosim cutii de carton realizate special pentru servere a.i sa fie cat mai apropiate de cutiile originale. Serverele sunt protejate in cutie folosing confectii din spuma de polipropilena si alte elemete pentru umplerea golurilor. In felul acesta ne asiguram ca sistemul ajunge la tine in cele mai bune conditii. 

ArrayArray

16 alte produse din aceeasi categorie: