POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Atunci când utilizați magazinul on-line www.itStoc.ro, unele din datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi prelucrate, conform legislației privind protecția datelor personale, inclusiv noul Regulament 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice prin prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, regulament care va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene incepand cu 25 mai 2018.

Societatea Remig Pres Serv SRL (cu denumirea comerciala “itStoc.ro” ) CUI: RO 26501277, Nr. Inreg. la Reg. Com: J40/1366/2010, Sediul: Str. Modestiei, Nr. 69, Sect. 1, Bucuresti este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteți și răspunde de acestea în conformitate cu legislația in vigoare privind protecția datelor.

„Date cu caracter personal” reprezintă orice informaţii referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă.

Această politică de confidențialitate descrie ce tipuri de date va sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate si in ce scop, care sunt drepturile dumneavoastra în legătură cu aceste prelucrări, cat timp le stocam si ce masuri luam pentru a le proteja.

Noi prelucrăm datele dumneavoastra personale numai pe baza consimțământului dumneavoastra, colectarea informațiilor personale fiind necesară pentru derularea unui contract între dumneavoastra și www.itStoc.ro, de exemplu când achiziționați produse din magazinul nostru online, astfel încât să va putem livra produsul la adresa de livrare solicitată, sa va emitem factura si altele similare.

Vă vom folosi datele cu caracter personal pentru a vă gestiona achizițiile de pe www.itStoc.ro, prelucrând comenzile, returnările, platile si vă vom trimite notificări privind starea livrării produselor comandate. De asemenea, vă vom folosi datele pentru a trata reclamațiile și garanțiile pentru produse. Folosim datele cu caracter personal pentru a vă identifica și a vă confirma vârsta legală necesara pentru efectuarea cumpărăturilor online.

NU colectam si nu prelucram nicio data sensibila: rasa sau etnie, convingeri religioase sau filosofice, viata si orientare sexuala, sanatate, date genetice, infractiuni penale etc.

Societatea prelucrează următoarele categorii de date personale:

1. Date de contact și identificare necesare pentru crearea contului de utilizator pe www.itStoc.ro: nume, prenume, adresa domiciliu/livrare, numar telefon, adresa e-mail, data nasterii, etc;

2. Date de contact și identificare necesare pentru a comanda produse și pentru livrarea acestora la adresa solicitată: nume, prenume, adresa domiciliu/livrare, numar telefon, adresa e-mail, data nasterii, modalitate de plata, istoric comenzi, etc;

3. Date privind achizițiile efectuate prin www.itStoc.ro cum ar fi produsele achiziționate, sumele facturate și încasate, inclusiv date privind metoda de plată aleasă de utilizator, frecvența achizițiilor, etc;

4. Datele privind interacțiunea utilizatorului cu Pagina Web – prin utilizarea cookie-urilor se pot colecta date privind modul în care interacționați cu Pagina Web. Pentru detalii cu privire la aceste tehnologii și modul de utilizare, vă rugăm să consultați Secțiunea “Cookies” din cadrul “Termeni si conditii”

Nu preluăm, nu înregistrăm şi nu utilizăm datele cu caracter personal ale minorilor, în limite rezonabile cunoașterii noastre, decât cu acordul părinților sau al reprezentanților legali ai acestora.

Scopurile prelucrării datelor personale sunt:

1. Crearea si gestionarea conturilor de utilizatori pe www.itStoc.ro;

2. Procesarea și livrarea comenzilor la adresa solicitată de utilizator;

3. Oferirea de beneficii utilizatorilor cu cont pe  www.itStoc.ro și a altor programe de fidelizare ale societatii noastre;

4. Transmiterea de comunicări comerciale prin intermediul poştei electonice, prin telefonie mobilă sau prin poștă sau curier (în limitele consimțământului dumneavoastra);

5. Oferirea de răspunsuri la întrebările, sfaturile, reclamațiile, comentariile pe care ni le trimiteți;

6. Soluționarea eventualelor dispute sau reclamații în legătură cu sau rezultând din activitatile prestate de societatea noastra;

7. Returnarea produselor si apoi, daca e cazul, rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;

Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing.

Vom păstra informațiile dumneavoastra personale cât timp sunteți un client activ si aveti un cont  pe www.itStoc.ro. Daca nu aveti cont pe www.itStoc.ro vom pastra datele dumneavoastra pentru o perioada de 5 (cinci) ani. Este posibil sa pastram anumite date si ulterior expirarii acestor perioade, in conformitate cu legislatia in vigoare sau pentru apararea intreselor noastre legitime.

Ca regula generala prelucrarea datelor dumneavoastra va fi facuta pentru incheierea si executarea unui contract incheiat intre noi si dumneavoastra in momentul achizitionarii de produse sau servicii oferite de societatea nostra. Deasemenea va aducem la cunostinta ca unele prelucrari sunt impuse de legislatia in vigoare privind regimul financiar-contabil al documentelor ( ex.: facturi, declaratii fiscale, etc ).

Refuzul dumneavoastră de a acorda acces la prelucrarea anumitor date va poate împiedica să utilizati sau sa accesati tot sau o parte din conținutul oferit de site-ul nostru online www.itstoc.ro  sau sa primiti informatii privind produsele / serviciile oferite de societatea noastra.  

In calitate de persoana vizata beneficiati de un cumul de drepturi, respectiv:

a) Dreptul deinformare si acces: dreptul de a obtine o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective;

b) Dreptul la rectificarea datelor: utilizatorii au dreptul să solicite modificarea informațiilor personale incorecte sau completarea datelor incomplete. Utilizatorii înregistrați au acces la datele lor în orice moment și pot să le editeze / să le modifice direct din contul lor.

c) Dreptul de ștergere a datelor cu caracter personal („dreptul de a fi uitat”): dreptul de a obtine stergerea datelor cu caracter personal care va privesc in cazul in care se aplica anumite motive mentionate de legile in vigoare;

d) Dreptul de retragere a privilegiilor: utilizatorii au dreptul în orice moment să își retragă consimțământul oferit la o dată anterioară pentru prelucrarea datelor cu caracter personal;

e) Dreptul la restrictionarea prelucrarii: puteti exercita aceste drepturi trimitand o cerere scrisa, semnata si datata, la sediul nostru din Str. Modestiei, nr. 69, sect 1, Bucuresti sau pe protectia.datelor@itstoc.ro.

f) Dreptul la portabilitatea datelor – dreptul sa va primiti datele personale intr-un format structurat, care poate fi citit automat, date care pot fi transmise direct altui operator, daca este posibil din punct de vedere tehnic;

g) Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere: dacă credeți că drepturile dumneavoastra sunt încălcate, aveți dreptul să depuneți o plângere la Autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal din România, in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate in conformitate cu prevederile legale.

Pentru a proteja datele personale colectate de la dumneavoastra vom implementa masuri tehnice (prin securizarea echipamentelor si a sistemelor) si organizatorice ( prin proceduri interne clare) iar accesul la acestea va fi limitat angajatilor si tertelor parti, care se supun obligatiei de confidentialitate si prevederilor legale privind protectia si confidentialitatea datelor. Printre acestia se pot enumera: furnizorii de servicii de curierat, de servicii bancare, de servicii IT, de servicii de marketing, etc.

Pentru si mai multe detalii puteti consulta baza legala:

  ●Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) (accesibil la http://dataprotection.ro/?page=Regulamentul_nr_679_2016 ).

  ● Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

 

Pentru orice întrebări privind protecția datelor dumneavoastra personale, precum și pentru îndeplinirea drepturilor și cerințelor menționate mai sus, puteți contacta ofițerul nostru pentru protecția datelor. prin trimiterea unui e-mail la adresa: protectia.datelor@itstoc.ro sau prin poștă la adresa sediului nostru: SC REMIG PRES SERV SRL, str. Modestiei, nr. 69, Sector 1, Bucuresti.  Va atentionam ca societatea noastra nu răspunde solicitărilor anonime.