Noi suntem itStoc

Reprezentam o solutie inteligenta de aprovizionare cu hardware. La noi gasesti alternative la cele mai noi tehnologii aparute, la un cost mult mai accesibil. Orice buget isi gaseste o solutie la itStoc.

Ne face placere sa avem clienti multumiti si din acest motiv ne axam pe calitate. Selectam si testam cu atentie produsele pe care le comercializam astfel incat sa ai o experienta cat mai placuta cand cumpari de la noi.

Nimic nu este perfect. Daca vei avea probleme, suntem pregatiti sa te ajutam in cel mai scurt timp posibil ca activitatea sa nu iti fie afectata.


Ce oferim

Produse refurbished

Produsele noastre sunt atent selectate de la partenerii nostri care dezafecteaza produse IT din centrele de date din Europa. Firmele de leasing IT si diviziile financiare ale producatorilor sunt si ele printre furnizorii nostri.

In stocul nostru intra doar produse de: Grad A (grad de calitate acordat doar produselor scoase din folosinta care nu au defectiuni de functionare si nu au urme de utilizare), Renew (produse noi care provin din retur catre producator si care au fost testate si reambalate de producator) sau Recertificate ( produse utilizare sau produse noi provenite din retur care au fost reconditionate si testate de producator dupa standaredele aplicate produselor noi).

Deoarece ne intereseaza atat functionalitatea cat si aspectul fizic, toate produsele care intra in depozit sunt atent verificate de catre noi, pentru a evita surprizele.

Produse Noi

Suntem in stransa legatura cu producatorii de hardware si ne preocupa solutiile noi pe care le ofera. Suntem Dell EMC Authorized Partner si HPE Registered Partner. Titulaturi nu foarte inalte dar suficiente cat sa putem oferi solutiile actuale la un pret acceptabil.

Majoritatea produselor noi comercializate ( ex. server, laptop sau workstation) sunt din gama "Open Box" (produsul este nou si provine dintr-o greseala de comanda sau retur) sau Overstock (surplus de stoc de la producator sau distribuitor).

logo.png

Servicii de consultanta si suport

Te ajutam sa alegi cea mai buna solutie pentru nevoile tale in bugetul disponibil. Iti oferim consultanta telefonica sau prin email. Daca situatia o cere, te ajutam si on site prin partenerii nostri care se ocupa de servicii de instalare si punere in functiune. Misiunea noastra

Principala noastra tinta este reducerea costurilor tale pentru achizitiile hardware si software dar si extinderea ciclului de viata al echipantelor it. In felul acesta aducem o mica contributie la protejarea mediului impreuna.Viziunea

Extindem duata de viata a echipamentelor it.

Te ajutam sa economisesti timp si bani.

Ajutam mediul inconjurator.Informatii despre companie

Site-ul www.itStoc.ro este administrat de:

SC Remig Pres Serv SRL

CUI: RO 26501277

Nr. Inreg. la Reg. Com: J40/1366/2010

Sediul: Str. Modestiei, Nr. 69, Sect. 1, Bucuresti

Cont IBAN: RO04 BTRL 0480 1202 T993 62XX  

Banca Transilvania, sucursala ChibritDetalii contact

e-mail: vanzari@itStoc.ro ( pentru comercial – termen maxim raspuns 1 zi lucratoare )

            office@itStoc.ro ( pentru financiar si achizitii – termen maxim raspuns 1 zi lucratoare)

tel.      +40374495485, +40755092485 (de luni pana vineri intre orele 10:00 - 18:00)