1. TERMENI SI DEFINITII

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre SC REMIG PRES SERV SRL (“itStoc”), prin intermediul magazinului virtual www.itStoc.ro catre Cumparator si pot fi modificate oricand de catre itStoc.

Site-ul www.itStoc.ro este administrat de SC Remig Pres Serv SRL, cu sediul in Strada Modestiei, nr. 69, Sector 1, Bucuresti. Folosirea acestui site implica acceptarea termenelor si conditiilor prezentate in aceasta pagina.

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

Vanzator – societatea comerciala SC Remig Pres serv SRL, avand sediul social in Bucuresti, Str. Modestiei, nr. 69, sect. 1 cu Numar de inregistrare la Registrul Comertului: J40/1366/2010, CIF RO26501277.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

Comanda confirmata: este realizata in momentul in care produsele parasesc depozitul itStoc insotite de toata documentele aferente comenzii.

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei Comenzi electronice sau telefonice pe site-ul "itStoc.ro", Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonica sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente:

a. Comanda ferma din partea cumparatorului impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare;

b. Confirmarea acceptarii comenzii de catre vanzator;

c. Termeni si conditii.

Daca Vanzatorul confirma Comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii.

Acceptarea Comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) si/sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator iar produsul sau produsele parasesc depozitul itStoc, fara a necesita o confirmare de primire din partea Cumparatorului. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Preturile produselor din comanda sunt valabile 2 zile lucratoare de la data inregistrarii comenzii.

Informatiile si preturile, prezentate pe site-ul vanzatorului "itStoc", au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. 

Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata  sau in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. 

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic sau prin e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

3. OBLIGATIILE VANZATORULUI

Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele si specificatiile Cumparatorului;

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul in scris de termenul estimat de finalizare a livrarii.

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

5. FACTURARE – PLATI 

Preturile produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului www.itStoc.ro includ  T.V.A. conform legii in vigoare.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda.

Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii in conformitate cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul va transmite Cumparatorului, exclusiv in format electronic, factura aferenta Comenzii, fie prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului de pe site-ul "itStoc.ro" sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si sa acceseze informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau de pe www.itStoc.ro, va detine o evidenta a facturilor emise de itStoc, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre itStoc in Contul de client  sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

6. RISCURI SI RESPONSABILITATI

a. Livrare

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

b. Transport

In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei.

7. ACCEPTARE

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile. De asemenea, pentru produsele vandute si livrate de “itStoc” (Remig Pres Serv SRL) Cumparatorul beneficiaza de returul produselor in 10 zile.

8. GARANTII

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.itStoc.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Garantie comerciala este conform certificatului de garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs si reprezinta perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/producatorului.

Garanţia de conformitate este garantia oferita de vanzator, conform legislatiei in vigoare. Este o perioada de timp intre 6 luni si 2 ani prin care vanzatorul iti garanteaza ca produsul vandut este conform cu specificatiile pe care s-a angajat ca le vinde. Aceasta garantie este independenta de garantia tehnica/comerciala. Poate fi mai mica, mai mare sau egala si nu face obiectul defectiunilor tehnice.

In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Perioada de timp stabilita de remediere a reparatiei nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.

Eventualele reclamatii privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 48 ore de la momentul receptiei produsului.

9. TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalorii a acestora.

10. RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

Vanzatorul nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe Site.

11. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Atunci când utilizați magazinul on-line www.itStoc.ro, unele din datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi prelucrate, conform legislației privind protecția datelor personale, inclusiv noul Regulament 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice prin prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, regulament care va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene incepand cu 25 mai 2018.

Societatea Remig Pres Serv SRL (cu denumirea comerciala “itStoc.ro” ) CUI: RO 26501277, Nr. Inreg. la Reg. Com: J40/1366/2010, Sediul: Str. Modestiei, Nr. 69, Sect. 1, Bucuresti este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteți și răspunde de acestea în conformitate cu legislația in vigoare privind protecția datelor.

„Date cu caracter personal” reprezintă orice informaţii referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă.

Această politică de confidențialitate descrie ce tipuri de date va sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate si in ce scop, care sunt drepturile dumneavoastra în legătură cu aceste prelucrări, cat timp le stocam si ce masuri luam pentru a le proteja.

Noi prelucrăm datele dumneavoastra personale numai pe baza consimțământului dumneavoastra, colectarea informațiilor personale fiind necesară pentru derularea unui contract între dumneavoastra și www.itStoc.ro, de exemplu când achiziționați produse din magazinul nostru online, astfel încât să va putem livra produsul la adresa de livrare solicitată, sa va emitem factura si altele similare.

Vă vom folosi datele cu caracter personal pentru a vă gestiona achizițiile de pe www.itStoc.ro, prelucrând comenzile, returnările, platile si vă vom trimite notificări privind starea livrării produselor comandate. De asemenea, vă vom folosi datele pentru a trata reclamațiile și garanțiile pentru produse. Folosim datele cu caracter personal pentru a vă identifica și a vă confirma vârsta legală necesara pentru efectuarea cumpărăturilor online.

NU colectam si nu prelucram nicio data sensibila: rasa sau etnie, convingeri religioase sau filosofice, viata si orientare sexuala, sanatate, date genetice, infractiuni penale etc.

Societatea prelucrează următoarele categorii de date personale:

1. Date de contact și identificare necesare pentru crearea contului de utilizator pe www.itStoc.ro: nume, prenume, adresa domiciliu/livrare, numar telefon, adresa e-mail, data nasterii, etc;

2. Date de contact și identificare necesare pentru a comanda produse și pentru livrarea acestora la adresa solicitată: nume, prenume, adresa domiciliu/livrare, numar telefon, adresa e-mail, data nasterii, modalitate de plata, istoric comenzi, etc;

3. Date privind achizițiile efectuate prin www.itStoc.ro cum ar fi produsele achiziționate, sumele facturate și încasate, inclusiv date privind metoda de plată aleasă de utilizator, frecvența achizițiilor, etc;

4. Datele privind interacțiunea utilizatorului cu Pagina Web – prin utilizarea cookie-urilor se pot colecta date privind modul în care interacționați cu Pagina Web. Pentru detalii cu privire la aceste tehnologii și modul de utilizare, vă rugăm să consultați Secțiunea “Cookies” din cadrul “Termeni si conditii”

Nu preluăm, nu înregistrăm şi nu utilizăm datele cu caracter personal ale minorilor, în limite rezonabile cunoașterii noastre, decât cu acordul părinților sau al reprezentanților legali ai acestora.

Scopurile prelucrării datelor personale sunt:

1. Crearea si gestionarea conturilor de utilizatori pe www.itStoc.ro;

2. Procesarea și livrarea comenzilor la adresa solicitată de utilizator;

3. Oferirea de beneficii utilizatorilor cu cont pe  www.itStoc.ro și a altor programe de fidelizare ale societatii noastre;

4. Transmiterea de comunicări comerciale prin intermediul poştei electonice, prin telefonie mobilă sau prin poștă sau curier (în limitele consimțământului dumneavoastra);

5. Oferirea de răspunsuri la întrebările, sfaturile, reclamațiile, comentariile pe care ni le trimiteți;

6. Soluționarea eventualelor dispute sau reclamații în legătură cu sau rezultând din activitatile prestate de societatea noastra;

7. Returnarea produselor si apoi, daca e cazul, rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;

Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing.

Vom păstra informațiile dumneavoastra personale cât timp sunteți un client activ si aveti un cont  pe www.itStoc.ro. Daca nu aveti cont pe www.itStoc.ro vom pastra datele dumneavoastra pentru o perioada de 5 (cinci) ani. Este posibil sa pastram anumite date si ulterior expirarii acestor perioade, in conformitate cu legislatia in vigoare sau pentru apararea intreselor noastre legitime.

Ca regula generala prelucrarea datelor dumneavoastra va fi facuta pentru incheierea si executarea unui contract incheiat intre noi si dumneavoastra in momentul achizitionarii de produse sau servicii oferite de societatea nostra. Deasemenea va aducem la cunostinta ca unele prelucrari sunt impuse de legislatia in vigoare privind regimul financiar-contabil al documentelor ( ex.: facturi, declaratii fiscale, etc ).

Refuzul dumneavoastră de a acorda acces la prelucrarea anumitor date va poate împiedica să utilizati sau sa accesati tot sau o parte din conținutul oferit de site-ul nostru online www.itstoc.ro  sau sa primiti informatii privind produsele / serviciile oferite de societatea noastra.  

In calitate de persoana vizata beneficiati de un cumul de drepturi, respectiv:

a) Dreptul deinformare si acces: dreptul de a obtine o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective;

b) Dreptul la rectificarea datelor: utilizatorii au dreptul să solicite modificarea informațiilor personale incorecte sau completarea datelor incomplete. Utilizatorii înregistrați au acces la datele lor în orice moment și pot să le editeze / să le modifice direct din contul lor.

c) Dreptul de ștergere a datelor cu caracter personal („dreptul de a fi uitat”): dreptul de a obtine stergerea datelor cu caracter personal care va privesc in cazul in care se aplica anumite motive mentionate de legile in vigoare;

d) Dreptul de retragere a privilegiilor: utilizatorii au dreptul în orice moment să își retragă consimțământul oferit la o dată anterioară pentru prelucrarea datelor cu caracter personal;

e) Dreptul la restrictionarea prelucrarii: puteti exercita aceste drepturi trimitand o cerere scrisa, semnata si datata, la sediul nostru din Str. Modestiei, nr. 69, sect 1, Bucuresti sau pe protectia.datelor@itstoc.ro.

f) Dreptul la portabilitatea datelor – dreptul sa va primiti datele personale intr-un format structurat, care poate fi citit automat, date care pot fi transmise direct altui operator, daca este posibil din punct de vedere tehnic;

g) Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere: dacă credeți că drepturile dumneavoastra sunt încălcate, aveți dreptul să depuneți o plângere la Autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal din România, in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate in conformitate cu prevederile legale.

Pentru a proteja datele personale colectate de la dumneavoastra vom implementa masuri tehnice (prin securizarea echipamentelor si a sistemelor) si organizatorice ( prin proceduri interne clare) iar accesul la acestea va fi limitat angajatilor si tertelor parti, care se supun obligatiei de confidentialitate si prevederilor legale privind protectia si confidentialitatea datelor. Printre acestia se pot enumera: furnizorii de servicii de curierat, de servicii bancare, de servicii IT, de servicii de marketing, etc.

Pentru si mai multe detalii puteti consulta baza legala:

  ●Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) (accesibil la http://dataprotection.ro/?page=Regulamentul_nr_679_2016 ).

  ● Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

 

Pentru orice întrebări privind protecția datelor dumneavoastra personale, precum și pentru îndeplinirea drepturilor și cerințelor menționate mai sus, puteți contacta ofițerul nostru pentru protecția datelor. prin trimiterea unui e-mail la adresa: protectia.datelor@itstoc.ro sau prin poștă la adresa sediului nostru: SC REMIG PRES SERV SRL, str. Modestiei, nr. 69, Sector 1, Bucuresti.  Va atentionam ca societatea noastra nu răspunde solicitărilor anonime.

12. Transport si returnare

Conform legislatiei in vigoare orice persoana fizica poate returna un produs in termen de 10 zile de la receptionarea acestuia.

Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

Procedura de retur

1. Se va completa si trimite formularul de retur de pe site itStoc.ro.

2. In termen maxim de 3 zile lucratoare veti primi o instiintare prin e-mail privind numarul de inregistrare al cererii.

3. Dupa primirea instiintarii veti returna produsele la adresa : Str. Modestiei, nr. 69, sect. 1, Bucuresti. Taxele de transport sunt suportate exclusiv de catre client.

Toate produsele pe care le returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ati primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate: au ambalajul deteriorat sau incomplet, urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

Trebuie sa returnati produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care v-au fost livrate.

Daca produsele pe care vi le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnati produsele trebuie sa returnati si cadourile.

Inainte sa returnati unul dintre produsele din categoria: laptopuri, notebook-uri, desktopuri PC, monitoare asigurati-va ca nu este protejat de parole setate de catre d-voastra si ca ati sters eventualele conturi pe care le-ati definit, astfel incat sa putem readuce produsul la starea initiala din punct de vedere software.

Nu vom accepta niciunul dintre aceste produse daca ati dezinstalat sistemele de operare sau alte programe cu care vi le-am livrat.

Nu vom accepta imprimantele si multifunctionalele ale caror consumabile le-ati desigilat.

Daca se constata ca produsele indeplinesc toate conditiile impuse mai sus atunci veti fi contactat pentru a vi se comunica detaliile finale si termenul de rambursare a valorii produselor.

Daca produsele returnate sunt deteriorate, au semne clare de utilizare si nu pot fi vandute ca si produse noi, ne rezervam dreptul a solicita o diminuare a valorii produsului/produselor ( ex: pt ambalaj deteriorat/lipsa -10%-30%) pentru readucerea în stadiul iniţial (dacă este posibil) / pentru a fi facut vandabil ca si produs "resigilat" sau pentru a acoperi diferenţa de preţ rezultată din vânzarea produsului ca "resigilat" sau, la opţiunea clientului, îi vom re-expedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Acestă clauză se aplică conform cu O.G. 34/2014, în cazul achiziţionarii de produse din acest website folosind tehnicile de comunicare la distanţă, aplicându-se definiţiile cuprinse în O.G. 34/2014.

In cazul in care produsele sunt intr-o stare ce nu ne permite recomercializarea lor ne rezervam dreptul de a refuza returul. In acest caz produsele vor fi trimise inapoi prin curier iar taxele aferente transportului vor fi suportate de catre client.

Nu se va returna contravaloarea transportului platit pentru a receptiona produsele si nici contravaloarea transportului pentru trimiterea lor inapoi catre noi. Plata contravalorii produselor se va face prin banca in contul bancar specificat de catre client in decurs de maxim 30 zile de la acceptarea returului.

Pentru orice informatii suplimentare aveti la dispozitie numarul de telefon:   0755065551 - tarif normal

Ne puteti scrie si pe adresa office@itStoc.ro sau folosind formularul de contact de pe site.

Pentru sugestii si reclamatii ne puteti suna la numarul de telefon: 0755065551.

13. Cookies 

Noi folosim "cookies" pentru a stoca informatii specific despre dumneavostra si sa urmarim vizitele dumneavoastra pe site.

"cookie" este o cantitate mica de date, care este trimis la browser-ul dumneavoastra si se stocheaza pe hard disk-ul computerului. Un cookie poate fi trimis pe hard disk-ul computerului numai daca accesati folosind site-uri de pe calculator. Daca nu dezactivati sau stergeti cookie, de fiecare data cand utilizatia celasi computer pentru a accesa site-ul, serverele noastre vor notifica vizita dumneavoastra pe site si, la randul lor pot avea cunostinte legat vizita dumneavoastra si modelul de dvs. de utilizare.

Daca respingeti toate cookie-urile prin alegerea functiei “dezactivare cookie” din browser, vi se poate cere sa reintroduceti informatiile pe site-uri mai des si anumite caracteristici ale site-urilor pot fi indisponibile.

14. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

15. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre itStoc si utilizatori / clienti / cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.