Informatii livrare

"itStoc.ro" livreaza produsele exclusiv prin intermediul firmelor de curierat rapid direct la ușa ta (sistem door-to-door) in toate localitatile din Romania.

Termenul de livrare: 1-7 zile lucrătoare.

Comenzile primite după orele 13.30 sunt procesate a doua zi lucrătoare.

În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită, caz în care vei fi anunțat telefonic sau prin e-mail.

Dupa predarea coletului/coletelor catre firma de curierat rapid vei primi un e-mail de confirmare. Din momentul expedierii coletului de către firma noastră, nu mai suntem in nici un fel raspunzatori pentru termenul de livrare, responsabilitatea revenind in intregime firmelor de curierat rapid.

La primirea coletului, te rugam sa verifici integritatea ambalajului, precum si prezenta facturii fiscale. Daca sunt deteriorari vizibile ale coletului in momentul livrarii prin curier, te rugam sa refuzi acceptarea coletului.

Produsele sunt ambalate in cutii de carton speciale, sigilate si asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea si continutul unor colete le poti face in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare impreuna cu agentul de curierat. In cazuri severe se poate refuza integral primirea si plata coletului.