Configurator HP ProLiant DL380e G8, 14 LFF - 1 - Configurator Server - 1.547,00 lei
  • Configurator HP ProLiant DL380e G8, 14 LFF - 1 - Configurator Server - 1.547,00 lei
  • Configurator HP ProLiant DL380e G8, 14 LFF - 2 - Configurator Server - 1.547,00 lei
  • Configurator HP ProLiant DL380e G8, 14 LFF - 3 - Configurator Server  - 1 369 Lei

Configurator HP ProLiant DL380e G8, 14 LFF

Serverul refurbished HP Proliant DL380e este un server enterprise de 2U la care se poate face upgrade si intretinere foarte usor. Este un server flexibil care poate fi utilizat ca storage si server de procesare in acelasi timp. Acesta ofera pana la 14 bay-uri pentru hard disk-uri de 3.5” care pot acomoda pana la 140 TB raw storage, sau chiar mai mult. 

1. Pozele au caracter informativ.
2. Hard Disk-urile SAS nu se pot utiliza cu controllerul B120i.
3. Hard disk-urile prezentate in configurator contin caddy.

buton%20specificatii.png

1.547,00 lei
ITSDL380eC
Reconditionat
10 Produse
Cantitate
In Stoc

Configurare Produs

  Poti ridica produsele din depozitul nostru.

Produsele trebuie achitate online inainte de ridicare.

 

Plata securtizata cu Cardul Online. OP sau Ramburs.

 

Livrare Rapida. Standard 20 Lei. Express 25 Lei

 

Retur Usor. Returnezi produsele si iti returnam banii.

In cadrul lansarii serverului ProLiant DL380e Gen8, HP a anuntat o serie de funtii noi pe aceasta platforma, cum ar fi: posibilitatea de a controla si superviza serverul prin aplicatia mobila iLo 4, mai multi senzori de temperatura prin care au creat o “mare de senzori” care urmaresc sa reduca costurile de racire al acestor servere. De asemenea HP a echipat aceasta platforma cu surse de alimentare mai eficiente decat Gen7.

Procesoare

Placa de baza este construita pe baza chipsetului Intel C600 care suporta maxim 2 procesoare E5-2400 v1 sau E5-2400 v2. Generatia v2 de procesoare ofera o crestere cu 35% a performatei pastrand acelasi nivel de consum. Incepand cu Gen8, HP a introdus Smart Socket Guide. Acesta este un ghidaj de plastic care face instalarea procesoarealor mai rapida si mai sigura, reducand posibilitatea de deteriorare a socket-ului.

Memoria

In configuratia cu doua procesoare sunt disponibile 12 sloturi de memorie in care se pot instala pana la 192GB de memorie DDR3 sau DDR3L. Daca se foloseste memorie HP Smart Memory se va obtine 16% crestere in throughput si o scadere cu 20% a consumului de energie, comparativ cu modulele de memorie generice.

*Toate serverele configurate de itStoc sunt echipate cu memorie HP Smart Memory si beneficiaza deplin de toate tehnologiile oferite de platforma.

 

Stocare

Proliand DL380 Gen8 (G8) este disponibil in mai multe configuratii de hard disk, 8 SFF (2.5”), 8 LFF (3.5”), 12 LFF, 14 LFF sau 25 SFF. Toate bay-urile sunt Hot Plug (hard disk-ul se poate instala si dezinstala fara ca serverul sa fie oprit). In cazul configuratiilor 8 SFF si 8 LFF, fiecare hard disk are conexiunea lui directa cu controlerul raid (Smart Array P420 sau P822). In cazul configuratiilor 12 LFF, 14 LFF sau 25 SFF hard disk-urile sunt aggregate de un SAS Expander aflat pe backplane-ul frontal care asigura hard disk-urile cu alimentare electrica si conectivitate SAS. Toate configuratiile suporta SAS-2 la o viteza de 6 Gbps. Cu ajutorul controllerului Smart Array P822 capacitatea de stocare se poate extinde inafara serverului prin cele 4 conexiuni SAS externe ale acestuia. Smart Array P822 se poate conecta prin cablu SAS extern la un Disk Enclusure de genul HPE D2600 (12 LFF) sau D2700 (25 SFF).

*NU recomandam utilizarea hard diskurilor pentru desktop sau laptop in aceste servere. Serverele, in general, accepta hard disk-uri din gama enterprise SATA sau SAS.

 

Comunicatii

HPE DL380e vine echipat cu 4 porturi de 1 Gbps integrate pe placa de baza. Acestea pot fi extinse prin adaugarea de placi de retea de 1 Gbps sau de 10Gbps cum este HP HC523SFP sau NC522SFP.

Extindere

inside.JPG

Deoarece are 2U ProLiant  DL380e ofera suficiente posbilitati de conectare pe porturi PCI.

Primary Riser (Standard)

Expansion Slot # Technology Bus Width Connector Width Form Factor
1 PCIe 3.0 X4 X8 Full Length, Full Height Slot
2 PCIe 3.0 X8 X16 Half Length, Full Height Slot
3 PCIe 3.0 X8 X8 Half Length, Full Height Slot
4 PCIe 2.0 X4 X8 Low Profile

 Management

Pentru a controla serverul de la distanta, HP a integrat in DL380e Gen8 iLO 4 Management Engine. Acesta este un chip integrat pe placa de baza care funtioneaza independent de sistemul de operare instalat pe server. Cu ajutorul iLO se poate porni sau opri serverul de la distanta, se poate vedea starea intregului sistem oferind detalii de status pentru toate componentele instalate, cum ar fi procesoarele, memoria, ventilatoarele, controllerul raid, sursele si fiecare hard disk. iLO 4 Andanced este o licenta suplimentara care extinde funtionalitatile iLO si ofera inclusiv o consola KVM over IP. Prin aceasta consola se poate vedea intr-o pagina web output-ul video al serverului si se pot introduce comenzi cu ajutorul mouse-ului si tastaturii locale, aflate pe laptop-ul sau calculatorul care acceseaza iLO. Odata cu versiunea 2.7 a fost introdusa posibilitatea de a accesa consola KVM cu HTML5.

*Toate serverele care sunt configurate de noi au licenta iLO 4 Advanced si update la ultima versiune a lui iLO.

 

  

ITSDL380eC

Specificatii

Model
ProLiant DL380e G8
Memorie RAM
Suporta maxim 192 MB DDR3
Drive Optic
fara
Familie Procesor
Intel Xeon E5-2400 v1 / v2
Porturi
5 x USB, 4 x LAN, 1 x iLO, 2 x VGA, 1 x Serial
Model Carcasa
Rackabil 2U
Sursa Alimentare
Suporta 2 Surse 460W sau &50W
Dimensiune Bay HDD
LFF 3,5"
Raid controller
Vine echipat cu Smart Array B120i. Se poate echipa cu Smart Array P420 sau Smart Array P822
Hard Disk
Suporta maxim 14 HDD LFF (3.5")
Garantie
Garantie 2 Ani
Generatie Server
Gen8
Numar Bay HDD
14 LFF (3.5")

Ce primesti in cutie cand cumperi de la noi

Servere Refurbished

Serverul este selectat din depozit si adus in zona de asamblare impreuna cu restul componentelor necesare in configuratia comandata.

11.jpg

Aici serverul este verificat si curatat profesional. Urmeaza montarea cu atentie a componentelor si pornirea sistemului. Se instaleaza absolut toate componentele din configuratie. Procesoarele sunt instalate cu atentie in socket-uri si acoperite cu pasta termica termica Arctic MX-2

6.JPG

Memoriile sunt instalate tinand cont de modul corect de populare al canalelor de memorie recomandat de producatorul serverului.

7.JPG

Se monteaza hard disk-urile si ssd-urile in caddy pentru a fi montate in bay-uri. Se monteaza eventualele placi de extensie PCI sau LOM-uri.

6-1.JPG

7.JPG

Se porneste serverul, se reseteaza BIOS-ul si sistemul de management al serverului. Se urmareste realizarea unui POST fara erori sau alerte. Dupa POST, se trece la realizarea update-ului de firmware pe intreaga platforma, folosing cele mai recente  biblioteci de firmware puse la dispozitie de producatori.

Dupa ce s-a relizat actualizarea de firmware se face test complet al configuratiei folosind sofurile integrate in server, pentru a asigura o buna functionalitate a intregului ansamblu.

10.png

6.JPG

Daca toate testele se realizeaza fara erori se trece la ambalarea sistemului. Pentru impachetare folosim cutii de carton realizate special pentru servere a.i sa fie cat mai apropiate de cutiile originale. Serverele sunt protejate in cutie folosing confectii din spuma de polipropilena si alte elemete pentru umplerea golurilor. In felul acesta ne asiguram ca sistemul ajunge la tine in cele mai bune conditii. 

ArrayArray

16 alte produse din aceeasi categorie: