Configurator HP Proliant DL360p G8, 8 SFF HP - 1
  • Configurator HP Proliant DL360p G8, 8 SFF HP - 1
  • Configurator HP Proliant DL360p G8, 8 SFF HP - 2
  • Configurator HP Proliant DL360p G8, 8 SFF HP - 3

Configurator HP Proliant DL360p G8, 8 SFF

714,00 lei
ITSDL360PC
Reconditionat
10 Produse
Cantitate
In Stoc

Configurare Produs

  Poti ridica produsele din depozitul nostru.

Produsele trebuie achitate online inainte de ridicare.

 

Plata cu Cardul Online. Transfer Bancar sau Ramburs.

  Star BT

Pana la 12 RATE fara dobanda.

  BRD Finance

3, 4, 5, 6, 9, 10, 12 Rate Fara Dobanda

  AlphaCard

Pana la 12 RATE fara dobanda.

 

Livrare Rapida. Standard 20 Lei. Express 25 Lei

 

Retur Usor. Returnezi produsele si iti returnam banii.

Prin acest configurator iti oferim posibilitatea de a configura serverul HPE Proliant DL360p Gen8 cu 8 Bay-uri SFF (2.5") asa cum ai nevoie. Alege componentele dorite si adauga-l in cos. 

Observatii: 

Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii pentru crearea configuratiei. Nu comercializam sisteme Barebone;
Configuratiile cu 1 singur procesor sunt echipate cu 1 radiator si numarul minim de ventilatoare;
Fiecare procesor este echipat cu 12 bank-uri de memorie;
Pentru configuratii in care doriti memorie RAM cu viteza mai mare va rugam sa ne contactati;
Pozele de pe pagina au caracter informativ;

.

Server HPE ProLiant DL360p Gen8 (G8) - Prezentare generală a sistemului

Descriere

hpe dl360p gen8 perspectivă frontală cu cadru

Parte a proiectului HPE Voyager, serverul HPE ProLiant DL360p Gen8 este o platformă cu două procesoare, conștientă de spațiu, perfectă pentru aplicații de uz general, sarcini de lucru de calcul dinamic, virtualizare și soluții cloud. Acest server oferă performanțe mai bune și mai mult spațiu de stocare intern decât generația anterioară. De asemenea, oferă noi unități de stocare, controlere raid mai rapide și memorie de consum mai mic si mai rapidă. Motorul de management HPE cu aprovizionare inteligentă încorporată oferă o pornire simplificată și eficientă în timp a serverului. Sistemul de sănătate activă Always-On crește stabilitatea și reduce timpul de oprire prin monitorizare continuă. Ghidurile SmartSocket ale HPE introduse împreună cu seria Gen8 sunt concepute pentru a reduce timpul de nefuncționare, făcând procesul de instalarea mai usor.

Performanţă

Chipset-ul Intel C600 acceptă maximum două procesoare, fie procesoarele familiei E5-2600 Intel, fie procesoarele familiei Intel E5-2600 v2 care oferă o creștere de 35% a performanței. Configurațiile cu un singur procesor includ șase ventilatoare, în timp ce  configurațiile cu două procesoare includ opt ventilatoare cu redundanță încorporată. În interiorul șasiului, aspectul este curat și bine conceput, cu acces ușor la componente pentru actualizare sau înlocuire. Senzorii termici multipli pe întregul șasiu asigură un flux de aer amplu pentru a menține componentelor reci. Gama 3D de senzori de temperatură HPE ajută, de asemenea, la reducerea consumului de energie și a zgomotului inutil al ventilatorului prin ajustarea automată a vitezei ventilatorului. Utilizatorii pot personaliza capacitatea de răcire necesară prin BIOS sau pot suprascrie toate opțiunile de răcire automată pentru a forța fluxul maxim de aer.

Memorie

Fiecare procesor acceptă patru canale de memorie cu trei sloturi DIMM de memorie DDR3, pentru un total de 12 sloturi de memorie per procesor. Cu o configurare cu două procesoare, sistemul va suporta 24 de module de memorie. Modulele de memorie fără tampon (UDIMM), înregistrate (RDIMM) și cu reducere de consum (LRDIMM) oferă administratorilor opțiuni de performanță și buget deosebite. Modulele DIMM pot varia de la 4 GB la 32 GB pentru maximum 768 GB folosind module LRDIMM de 24 x 32 GB. Folosind aceeași configurație de memorie LRDIMM, serverul HP ProLiant DL360p Gen8 poate atinge viteze de memorie de până la 1866 MHz, dar această capacitate depinde de modelul procesorului instalat. Seria HPE ProLiant Gen8 a introdus SmartMemory crescând performanța memoriei cu 16,6% față de generațiile anterioare. Amestecarea diferitelor tipuri de module de memorie nu este acceptată.

Stocare

Capacitatea de stocare a fost îmbunătățită de la modelul Gen7. Noul server HPE ProLiant DL360p Gen8 acceptă 4 Bay-uri de unități de conectare la cald (Hot Swap) LFF, 8 SFF sau 10 SFF SAS, SATA sau SSD. Atât configurațiile 4 LFF, cât și cele 8 SFF pot suporta o unitate optică, dar modelul 10 SFF nu. Versiunile SFF nu pot fi actualizate la configurațiile șasiului LFF sau invers. O configurație internă maximă de stocare de 32 TB este acceptată pe configurația șasiului cu 4 LFF. Controlerul RAID Smart Array P420i de la HPE poate suporta până la 2 GB de cache cu scriere bazată pe Flash (FBWC). Această matrice poate suporta RAID 0, 1, 10, 5, 50, 6 și 60. HPE și-a introdus operatorii SmartDrive în serverele lor Gen8, adăugând lumini de stare LED pentru a oferi utilizatorului o mulțime de semnale vizuale la starea hard diskului.

Expansiune

hpe dl360p g8 server power supply

Serverul compact 1U acceptă până la două sloturi de expansiune PCIe 3.0, inclusiv un slot cu profil redus. O configurație cu un singur procesor poate suporta ambele sloturi de expansiuneUn slot dedicat FlexibleLOM vă păstrează sloturile PCIe și oferă viteze de conexiune la rețea de 1 Gigabit, 10 Gigabit Ethernet sau opțiuni de rețea InfiniBand QDR / FDR.

Management

CPlatforma este dotata cu o soluție de management încorporata folosind motorul de management iLO 4.0 HPE. Instrumentele de gestionare sunt mai eficiente decât generațiile anterioare, făcând coordonarea serverului incredibil de ușoară. Utilizarea unei singure versiuni iLO pe toate serverele ProLiant Gen8 simplifică și mai mult coordonarea și gestionarea. Funcții precum Managementul fără agent HPE oferă capacitatea de monitorizare și alertare integrată a serverului fără agenți OS. Provizionarea inteligentă HPE permite utilizatorilor să configureze un server fără medii externe - nu mai sunt necesare CD-uri SmartStart. O mulțime de opțiuni de actualizare sunt disponibile, cum ar fi Insight Control HPE, care economisește timp și bani, permițând optimizarea infrastructurii IT printr-o singură consolă de management. Mediul de operare Matrix HPE, oferă aprovizionare automată,

Rezumat

Serverul HPE ProLiant DL360p Gen8 acceptă până la două procesoare din seria Intel Xeon E5-2600 v2, memorie DDR3 și o memorie maximă de 786 GB atunci când se utilizează LRDIMM-uri de 32 GB. Serverele ProLiant Gen8 au fost primele care au folosit Marea de senzori ProLiant 3D HPE, care oferă literalmente o vizualizare 3D a temperaturii serverului, astfel încât ventilatoarele să poată direcționa răcirea acolo unde este cel mai necesar. HPE DL360p Gen8 a fost, de asemenea, primul care a introdus SmartMemory HPE, care utilizează cu până la 20% mai puțină energie la aceeași lățime de bandă a memoriei, reducând și mai mult costurile de răcire. Cantitatea mare de instrumente de gestionare încorporate furnizate cu motorul de management iLO de la HPE sunt mai ușor de găsit și accesat și cu cablare plană, acces fără instrumente la componente și opțiuni de kit pentru rack „ușor de instalat”, DL360p Gen8 face configurarea serverului , upgrade-uri și întreținere fără probleme.

ITSDL360PC

Specificatii

Model
Proliant DL360p G8
Memorie RAM
Suporta pana la 384 GB DDR3
Drive Optic
fara
Familie Procesor
Intel Xeon E5-2600 v1 / v2
Porturi
1 x RJ45 ( ILO), 4 x RJ45, 1 x Serial, 2 x VGA, 5 x USB
Model Carcasa
Rackabil 1U
Sursa Alimentare
Poate fi configurat cu doua surse 460W sau 750W
Dimensiune Bay HDD
SFF 2,5"
Raid controller
SmartArray P420+1GB FBWC
Hard Disk
Suporta pana la 8 HDD SFF(2.5")
Placa retea
HP Ethernet 1Gb 4-port
Garantie
Garantie 2 Ani
Generatie Server
Gen8
Numar Bay HDD
8 SFF (2.5")

Ce primesti in cutie cand cumperi de la noi

Servere Refurbished

Serverul este selectat din depozit si adus in zona de asamblare impreuna cu restul componentelor necesare in configuratia comandata.

11.jpg

Aici serverul este verificat si curatat profesional. Urmeaza montarea cu atentie a componentelor si pornirea sistemului. Se instaleaza absolut toate componentele din configuratie. Procesoarele sunt instalate cu atentie in socket-uri si acoperite cu pasta termica termica Arctic MX-2

6.JPG

Memoriile sunt instalate tinand cont de modul corect de populare al canalelor de memorie recomandat de producatorul serverului.

7.JPG

Se monteaza hard disk-urile si ssd-urile in caddy pentru a fi montate in bay-uri. Se monteaza eventualele placi de extensie PCI sau LOM-uri.

6-1.JPG

7.JPG

Se porneste serverul, se reseteaza BIOS-ul si sistemul de management al serverului. Se urmareste realizarea unui POST fara erori sau alerte. Dupa POST, se trece la realizarea update-ului de firmware pe intreaga platforma, folosing cele mai recente  biblioteci de firmware puse la dispozitie de producatori.

Dupa ce s-a relizat actualizarea de firmware se face test complet al configuratiei folosind sofurile integrate in server, pentru a asigura o buna functionalitate a intregului ansamblu.

10.png

6.JPG

Daca toate testele se realizeaza fara erori se trece la ambalarea sistemului. Pentru impachetare folosim cutii de carton realizate special pentru servere a.i sa fie cat mai apropiate de cutiile originale. Serverele sunt protejate in cutie folosing confectii din spuma de polipropilena si alte elemete pentru umplerea golurilor. In felul acesta ne asiguram ca sistemul ajunge la tine in cele mai bune conditii. 

ArrayArray

16 alte produse din aceeasi categorie: