Modul Optic SFP+ 10 GB Short Range Compatibil placa retea HP - 1 - Accesorii Placa Retea - 113,05 lei
 • Modul Optic SFP+ 10 GB Short Range Compatibil placa retea HP - 1 - Accesorii Placa Retea - 113,05 lei

Modul Optic SFP+ 10 GB Short Range Compatibil placa retea HP

113,05 lei
ITSSFP10G
Produs nou
16 Produse
Cantitate
In Stoc

 

Plata securtizata cu Cardul Online. OP sau Ramburs.

 

Livrare Rapida. Standard 20 Lei. Express 25 Lei

 

Retur Usor. Returnezi produsele si iti returnam banii.

Modul Optic (Fibre Optic Transceivers) SFP+, 10Gbps, Short Range, 2 x LC/PC, Multimode, Max 300m, Compatibil placa retea HP.
ITSSFP10G

Specificatii

Garantie
Garantie 1 An
Uplink
10 Gbps
SFP
Da

Ce primesti in cutie cand cumperi de la noi

Servere Refurbished

Serverul este selectat din depozit si adus in zona de asamblare impreuna cu restul componentelor necesare in configuratia comandata.

11.jpg

Aici serverul este verificat si curatat profesional. Urmeaza montarea cu atentie a componentelor si pornirea sistemului. Se instaleaza absolut toate componentele din configuratie. Procesoarele sunt instalate cu atentie in socket-uri si acoperite cu pasta termica termica Arctic MX-2

6.JPG

Memoriile sunt instalate tinand cont de modul corect de populare al canalelor de memorie recomandat de producatorul serverului.

7.JPG

Se monteaza hard disk-urile si ssd-urile in caddy pentru a fi montate in bay-uri. Se monteaza eventualele placi de extensie PCI sau LOM-uri.

6-1.JPG

7.JPG

Se porneste serverul, se reseteaza BIOS-ul si sistemul de management al serverului. Se urmareste realizarea unui POST fara erori sau alerte. Dupa POST, se trece la realizarea update-ului de firmware pe intreaga platforma, folosing cele mai recente  biblioteci de firmware puse la dispozitie de producatori.

Dupa ce s-a relizat actualizarea de firmware se face test complet al configuratiei folosind sofurile integrate in server, pentru a asigura o buna functionalitate a intregului ansamblu.

10.png

6.JPG

Daca toate testele se realizeaza fara erori se trece la ambalarea sistemului. Pentru impachetare folosim cutii de carton realizate special pentru servere a.i sa fie cat mai apropiate de cutiile originale. Serverele sunt protejate in cutie folosing confectii din spuma de polipropilena si alte elemete pentru umplerea golurilor. In felul acesta ne asiguram ca sistemul ajunge la tine in cele mai bune conditii. 

Modul Optic SFP+ 10 GB Short Range Compatibil placa retea HP - 1 Recenzii
Scor Total
0
 • 5%
 • 4%
 • 3%
 • 2%
 • 1%
 • R
  Red
  R
  Red
  14 Nov 2020
  Deja am cumparat!
  L-am luat pentru o placa NC523SFP, merge OK la 10Gbps. L-am testat si pe un switch Mikrotik CRS305 si pe o placa de retea Mellanox ConnectX-2 si n-am avut probleme, tot la 10Gbps.
Array